Estimem la nostra feina

Veterinaris i auxiliars professionals al servei de la teva mascota.

Història

NG Veterinaris es va iniciar com a projecte fa més de vint anys. La voluntat d’aquest projecte era oferir un servei professional de veterinària que pogués disposar d’especialistes compromesos i d’aparells moderns i preparats per atendre els animals amb la millor qualitat possible.

Els dos fundadors són els metges veterinaris Natxo i Guillermo que van començar a un local de Calella de la Costa l’any 1997, i que posteriorment es van traslladar al carrer Barcelona, número 14. La bona acollida i la satisfacció per la feina ben feta, els va conduir al cap de només tres anys, a obrir un nou centre a la població de Palafolls, incorporant els serveis de botiga i perruqueria, des de l’any 2000.

La seva fita principal no és altra que vetllar en tot moment pel benestar de les mascotes que atenen, oferint comprensió i guia als propietaris de les mateixes perquè puguin gaudir en les millor condicions de la seva companyia i amistat.

CONEIX EL NOSTRE EQUIP

Som professionals, veterinaris i auxiliars que estimem la nostra feina i volem que la vostra mascota tingui una bona qualitat de vida, utilitzant tot el que faci falta per guarir-la quan estigui malalta.

NATXO MEDIAVILLA
NATXO MEDIAVILLAGerent
Llicenciat en Veterinària a la UAB l’any 1995. Especialista en cirurgia i medicina interna tant canina com felina. Col.legiat al COVB amb el número 2405. Cofundador del Centre Veterinari NG l’any 1997 després d’haver treballat en Centres del Baix Llobregat i Barcelonès.
GUILLERMO ORTÍN
GUILLERMO ORTÍNGerent
Llicenciat en Veterinària a la UAB l’any 1996. Veterinari i cirurgià especialitzat en medicina felina. Col.legiat al COVB amb el número 2378. Cofundador del Centre Veterinari NG l’any 1997 després d’haver treballat en Centres del Vallès i del Baix Llobregat.
ESTHER SALICHS
ESTHER SALICHSATV
Realitza feina de recepció i atenció al client a la nostra clínica de Palafolls, vendes a la botiga i auxiliar a clínica i quiròfan.
SARAVeterinària
ÀGUEDAATV
ALBAATV

La nostra empresa

La societat NG Veterinaris deu el seu èxit a la gran professionalitat i el ferm compromís amb la feina ben feta de tots els treballadors que atenen diàriament els diferents casos mèdics dels seus centres veterinaris. No menys importants, són unes instal·lacions modernes i equipades amb tots els aparells necessaris que es posen al servei de l’atenció experta dels nostres professionals qualificats.