Complements

Els animals domèstics necessiten una bona salut per a realitzar totes les seves funcions i poder esdevenir una bona companyia per als seus propietaris. Per això, el millor remei, com sempre es diu, és una bona prevenció. A NG Veterinaris oferim tot un seguit de pautes per ajudar als propietaris en els àmbits dels complements i l’alimentació. Alimentar adequadament i amb els complements pertinents la nostra mascota és l’atenció que necessita i que es mereix qualsevol animal, ja que aquestes són les bases de la seva pròpia salut. Des de la nostra òptica com a metges veterinaris podrem aconsellar sobre quins són els productes més adequats per a cada animal segons el seu hàbitat, les seves característiques pròpies i també segons els seus hàbits.

A la nostra botiga de Palafolls, podreu disposar dels preparats alimentaris i els complements que necessiteu per cuidar de la millor manera la vostra mascota.

  • Alimentació per a cada animal

  • Complements necessaris

  • Botiga veterinària

  • Perruqueria canina

Perruqueria canina

NG Veterinaris ofereix el servei de perruqueria des del seu centre a Palafolls. És necessari observar i cuidar el pèl de la nostra mascota, propietaris i veterinaris hem de treballar conjuntament per garantir que cada animal té el pelatge que es mereix.

   SERVEIS GENERALS

ATENCIÓ VETERINÀRIA
CIRURGIA
URGÈNCIES VETERINÀRIES
PERRUQUERIA CANINA
BOTIGA

   HORARIS

Matins10h – 14h
Tardes17h – 20:30h
Dissabte10:00h – 14:00h
DiumengeTancat

 Tlf:  607 22 88 46

   MAPA NG VETERINARIS

Contacta amb nosaltres

No dubtis en consultar qualsevol dubte o necessitat que pugui sorgir en relació a la cura de la teva mascota. Estem a punt i disposats sempre per ajudar-te amb la solució més idònia

Serveis
Enviando