Medicina interna

Poder compartir moments agradables de felicitat mútua durant molts anys és segurament, la fita de la majoria de propietaris que decideixen tenir una mascota. A NG Veterinaris procurem que aquest desig es converteixi en realitat gràcies a la nostra actuació quan es presentin inconvenients de salut.

  • Tracte amistós i considerat

  • Sempre tenint present la dignitat de l’animal

  • Compartint i fent partícep al propietari de la mascota de tot el procés

  • Diagnòsitcs professionals i empírics

  • Pla de cura ajustat a la patologia concreta

Diagnòstics acurats

A NG Veterinaris disposem de la tecnologia i les insta·lacions adequades per a poder realitzar diagnòstics precisos per a detectar la patologia que presenti la seva mascota. És molt important estar alerta a les actituds i comportaments del seu animal domèstic, perquè, d’aquesta manera, es pot identificar qualsevol malestar que pugui presentar. En moltes ocacions, l’animal pateix de manera silenciosa el seu dolor, però la seva actitud sí que és diferent, per això, l’atenció i observació ens poden guiar. La detecció precoç d’anomalies és bàsica i pot ajudar a reduir el temps de cura, reduint també l’angoixa i l’ansietat que genera als propietaris veure patir el seu animal de companyia.

En quan s’observin comportaments estranys diferents de l’habitual, és el moment d’acudir a algun dels nostres centres on els atendrem amb la màxima professionalitat, consideració i afecte.

Tots els nostres centres estan equipats amb consultes, aparells i laboratoris per tal de realitzar les proves pertinents a la seva mascota. Amb aquestes proves podrem identificar la patologia que presenta i oferir un diagnòstic fiable. Amb un diagnòstic fiable a la mà, es podrà dur a terme un pla de cura eficaç que de ben segur, retornarà el benestar  i la felicitat a la seva mascota, i de retruc, als seus propietaris.

   SERVEIS GENERALS

ATENCIÓ VETERINÀRIA
CIRURGIA
URGÈNCIES VETERINÀRIES
PERRUQUERIA CANINA
BOTIGA

   HORARIS

Matins10h – 14h
Tardes17h – 20:30h
Dissabte10:00h – 14:00h
DiumengeTancat

 Tlf:  607 22 88 46

   MAPA NG VETERINARIS

Contacta amb nosaltres

No dubtis en consultar qualsevol dubte o necessitat que pugui sorgir en relació a la cura de la teva mascota. Estem a punt i disposats sempre per ajudar-te amb la solució més idònia

Serveis
Enviando