Cirurgia

En algunes ocasions, l’única manera de solucionar un problema de salut animal és tractant el problema des de dins mateix de l’animal. En aquest cas es fa necessària l’aplicació d’una cirurgia.

A NG Veterinaris tenim un gran equip humà que intervé de manera profesional en cada cirurgia i que tracta amb cura l’animal operat perquè senti el màxim confort i benestar possible durant el procés.

  • Cirurgia general

  • Confort i benestar per a l’animal

  • Exàmens i proves prèvies

  • Servei d’hospitalització

  • Tecnologia puntera en l’equip

És lògic sentir cert temor quan es deixa en mans d’altri un amic estimat, per això a NG Veterinaris mantenim informat constantment el propietari de la mascota durant la cirurgia i l’acompanyem i guiem durant la recuperació amb, entre d’altres, el nostre servei d’hospitalització si és necessari.

Els nostres bons resultats amb les cirurgies aplicades fins al moment tenen com a pretext una tecnologia posada al dia amb aparells que ens ajuden a desenvolupar amb èxit totes les intervencions que hem de dur a terme, com els nostres equips d’anestèsia de gasos i el monitor multiparàmetre.

   SERVEIS GENERALS

ATENCIÓ VETERINÀRIA
CIRURGIA
URGÈNCIES VETERINÀRIES
PERRUQUERIA CANINA
BOTIGA

   HORARIS

Matins10h – 14h
Tardes17h – 20:30h
Dissabte10:00h – 14:00h
DiumengeTancat

 Tlf:  607 22 88 46

   MAPA NG VETERINARIS

Contacta amb nosaltres

No dubtis en consultar qualsevol dubte o necessitat que pugui sorgir en relació a la cura de la teva mascota. Estem a punt i disposats sempre per ajudar-te amb la solució més idònia

Serveis
Enviando